Pam pam pam ! Azi o sa impartasesc cu voi munca mea (Stiu ca multi asteptati asta )
[b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]Descriere:[/b]
Hartii / Arme / Armuri / Accesorii / Mount's: 2010/2011/2012
Mod: PvP/PvM
Lvl: 250 (Modificabil)
[b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]Altele(Din vechia descriere)[/b]
COD: SELECTAŢI TOT
- Cod:
-
- La "caini" se face lvl [b]60 !
- Dupa ce a-ti atins lvl 60 mergeti in map 1 si de la negustorul de accesori va cumparati accesorile de 54 (Deci nu e nevoie de iteme de lvl 1 !!)
- Toate itemele de pe acest server se evolueaza la fierarul obisnuit !
- Exista 7 evoluari la armuri pentru fiecare rasa ! Cu rata de succes 100% !
- Exista 8 evoluari la arme pentru fiecare rasa ! Cu rata de succes 100% !
- Exista 2 evoluari la accesori ! Cu rata de succes 70% !
- Toate itemele se evolueaza cu ajutorul cristalelor ([img]http://metin3d.ro/poze/cristal.jpg[/img]) si a pietrelor acvatice([img]http://metin3d.ro/poze/piatraacvatica.jpg[/img]) !
- Pietrele acvatice se obtine din cristale evoluate pe fierarul obisnuit !
- La negustoare aveti si sticla magica (Cu care puteti arata celorlalti itemele dvs)
- Ultima armura (lvl250) are implementat "fum si bule" !
[color][font]
[b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]Uite o descriere amanuntita:[b style="margin: 0px 0px 3px; padding: 0px; text-transform: uppercase; border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(204, 204, 204); font-size: 0.8em; font-weight: bold;"][b style="margin: 0px; padding: 0px;"]SPOILER: [/b]
[ltr]SHOW[/ltr][/b]
- Serverul este in perfecta stare(Nu are nici un bug inafara de 2arme care nu dau dmg, si nu am apucat sa le repar+ bug arena. Acestea le puteti rezolva si voi usor)!
[b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]
Download:[/b]
-----------------------------------------------------------------
ServerFiles Metin2Crytikal.tar.gz (Tar.gz, [b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]nu VDI[/b])
[ltr][/ltr]-----------------------------------------------------------------
Database(Mysql) Metin2Crytikal.tar.gz (Fiserele din /var/db/mysql/)
Client Metin2Crytikal (aka Metin3D). ([b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]torrent[/b]) !
Decripter pentru Client(Fr)
[ltr][/ltr]Tutorial de instalare pe vdi. By xCupidoN (Raman dator)
[b style="margin: 0px 0px 3px; padding: 0px; text-transform: uppercase; border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(204, 204, 204); font-size: 0.8em; font-weight: bold;"][b style="margin: 0px; padding: 0px;"]SPOILER: [/b]
[ltr]SHOW[/ltr][/b]
[b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]Atentie !![/b] (Daca doriti sa folositi alt client pentru sv [sau sa stiti pong-ul] uitati aici game-ul modificat + pong bun)
[b style="margin: 0px 0px 3px; padding: 0px; text-transform: uppercase; border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(204, 204, 204); font-size: 0.8em; font-weight: bold;"][b style="margin: 0px; padding: 0px;"]SPOILER: [/b]
[ltr]SHOW[/ltr][/b]
-------------------------------------------------------------------
[b style="margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bold;"]Sper ca apreciaza cineva gestul meu si munca mea ! Va multumesc pentru sustinere ! :*
[/b]
Metin2Crytikal & Metin3D au fost ambele detinute de catre mine, si dupa cum stiti nici unul nu mai reuleaza, pot spune ca aceste 2 servere au fost mai mult facute ca sa pot invata cea ce stiu, mai nou m-am apucat de php, si in curand o sa vin si cu un homepage. (Sa zicem ca tot ce am facut pana acum si ce voi face este doar pentru a "invata", o sa vin peste ceva timp cu un proiect dar pana atunci ramane secret
)
Altceva nu mai am de adaugat, daca dorit sa aflati ceva intrebati aici
![/b][/font][/color]