Subiect: ☆[PortMap]Gold Edition 3.4 -Premium[CH2&3]☆ Dum Iul 21, 2013 5:28 am
☆[PortMap]Gold Edition 3.4 -Premium[CH2&3]☆
Descriere: Vă prezint un PortMap în română fară buguri şi fără erorii la scriere!
Ultima versiune: 3.4 (Finală)
Cine a l-a creat: Armin™
Modificării: [b style="margin: 0px 0px 3px; padding: 0px; text-transform: uppercase; border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(204, 204, 204); font-size: 0.8em; font-weight: bold;"][b style="margin: 0px; padding: 0px;"]SPOILER: [/b][ltr]ASCUNDE[/ltr][/b] Ce are în plus față de celălalte: (Comparativ cu alte PortMap-uri)
Versiunea 1.0 - Crearea lui si postarea acestui PortMap - Nu are buguri la scriere - Este 100% in Română - Nu are viruși - Și multe altele
Ce vine mai nou: (Comparativ cu prima versiune a acestui PortMap)
Versiunea 2.0 - Este cu diacritice - Buguri rezolvate - Este mai explicat (Când dai pe un buton iți apar niste informați referitoare la acțiunea care vrei să o faci)
Versiunea 3.0 - Unele cuvinte care trebuiau sa aibe diacritice nu aveau, acum au aproximativ toate. - In caz că nu deschizi Porturile bine iți apare mesajul respectiv erori. (O parte am facut in rest le fac in versiunea urmatoare)
Versiunea 3.4 - Mai multe porturi adăugate.(Inclusiv CH2 şi CH3) - Mici buguri la My-SQL şi la celalalte au fost rezolvate [Daca nu merge un port (Apare o bulina rosie) inseamnă că acel port e deschis de către alt(ă) proces/aplicaţie!] - In caz că nu deschizi Porturile bine iţi apare mesajul respectiv erori. (Am mai facut dar nu in totalitate) - Toate diacriticile rezolvate.
Important: Dacă găsiți un bug/aveți idei dațimi PM (Dar nu idei de design doar de schimbare a propiziţlor,cuvinterlor,noi porturi) Daca ați găsit la post ceva neclar/sau greșit scris dațimi PM ori postați problema La "IP vostru" va trebui să puneţi IP-ul vostru cu .100 la sârşit! Exemplu aşa 5.5.5.100 !
Informaţii: Eu am pus pe torent portmap-ul in caz că linkuri-le nu voi mai merge şi pentru o viteză mai sporită !
Pentru Membrii Ori cand este bine venit un "Mulțumesc" şi un "Îmi Place" ! Dacă vă place acest portmap lăsaţi un comentari.